Click Click

Pages

Wednesday, November 24, 2010

5 Days before December coming around..!

Salam and Hello my Dearie bLog,

5 hari lagi December akan menyusul…just few things nak update takot2 terlupe (wishlist) :
1)    Early December ade sale kat Ikea..dah tgk catalogue ade few things yg nak beli:

-     








-     Lantern for tealight (utk dekorasi meja pengantin atau meja vip mungkin) RM 14.90 /pcs
-      Frame RM 5.90 satu (xsure satu ke dua)
-      Mirror bingkai putih utk bilik pengantin
(Harap 3 things ni je beli jgn terjebak nak beli bende lain huhu =) 
2)    Pass material bahan hantaran to ain n she’ll pass to her mum utk jahit..(Harap seperti yang diimpikan)
3)    4th December will attend Anaz Nazren Konvo..Siapakah beliau?beliau merupakan adik lelaki Encik Tunang..akan bergraduasi di Uitm Shah Alam, Congrates Anaz! Incik Tunang n family spt biase akan stay di Intekma..I’allah sy akan hadir bersama si kecil Ishqal Hakime (my luvly sayang aci)
4)    Attend second interview ngn NC UMP tentatively on 16th December, 17th December (Acik Nikah), 18th December Acik sanding n Kema Sanding at Ipoh(My busy2 days..Incik tunang bagaimanakah ??)
5)    25th December will be my Pre-Wedd..Photoshoot by my ex-UTM class mate KemekPhotography…since I was her return customer so I get the best gile price thanks kemek *Hugs..location?Putrajaya maybe, encik tunang mahu merealisasikan impian shoot di Putrajaya kerana Outdoor nanti mungkin buat di Area Klang sahaja (xmahu terkocoh2 pergi jauh2..n Yes we already have the location utk outdoor yeay~suke2)
6)    Finally The end of December coming..huii tatut to finish all my DIY things..xbnyak pun…hanya pomander and guest book..oh ya lupe Lantern ball and payung telah selamat disewa dgn Staff Gamuda di Perak ..thanks Mrs Faiza peluk sikit~

Sekian untk entry kali ini..Enjoy reading!

Big Hugss~

No comments: