Click Click

Pages

Monday, December 6, 2010

Sinaran dari Dalam a.k.a Innershine

Salam dan Hello my blog..
Apakah agenda tersembunyi misteri itu?tet~..hahaha nothing special pun entry kali ni..
Update yg terbaru untuk hujung minggu yg sungguh Padat.. jadi saya pun decide untuk update secara pukal (bulk updates katenye~)
3 Dec 2010 – Hari Jumaat yg SUngggguh membosankan…mengapa..?sbb xsabar nak balik Encik Tunang akan dtg Mggu ni yeeeaa! Dekat office boleh curik2 tulang siapkan tentative Majlis dan susunatur Majlis di Klang dan Kuantan..Majlis di Klang hanya di rumah, di Kuantan di dewan..Otw pulang dr Office sdg berkira2 untuk singgah 99 Market berhampiran rumah untuk beli Innershine! Mungkin juga terbaca ticker itew -- 2 Months until our wedding..jadi ada 2 bulan sahaja untuk mencantikkan diri dalam dan luaran juga..ye la Beauty Lies from Inside kan…so nak mencuba Innershine Pati Berries dulu..wow rasanye sedap..ingatkan manis rupe okay manis buah…harga pun okay RM20++ utk 6 botol so 1 botol RM 3++  <Mahal sebenarNya>…takpe sbb 2 bulan je lagi so sacrife sikit..lepas ni nak try pati prun..pati prun ni untuk kecantikkan kulit…inilah agenda tersembunyi cik qaseh..wee~ Kite saksikan hasilnya lagi 2 bulan ye pada tarikh itu dan ketika itu mate dan kulit saya bersinar atau tak…*sigh
Agenda Tersembunyi saya!

4 Dec 2010 – Konvo Bakal Adik Ipar Anaz Nazren..Smua ahli keluarga Encik tunang dtg meramaikan Majlis di Uitm Shah Alam..kecuali abg sulung yg terpaksa bertugas..Its Okay Along…Tahniah buat Anaz Nazren yang Berjaya bergraduasi dgn Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal..
5 Dec 2010 – Saya dan keluarga Encik Tunang menghabiskan masa di JJ Bukit Tinggi..sunGguh mencabar iman kerana Year End Sale (YES) sedang berlangsung..Saya dan Encik tunang decide xperlu shopping2.. sbb itu perjanjian kami..lepas khwin baru boleh shopping..tapi kami hanya membeli Kemeja Polo untuk hantaran Encik Tunang dan Kemeja Polo untuk saya..Mengapa perlu untuk saya?hahaha kerana..nantikan entry saya nanti…<<Sangat Suke kemeja polo Encik Tunang>>Mase berlalu sungguh pantas..dan encik tunang perlu pulang ke Perak atas tuntutan kerja kerana rezekinya di sana..sedih!! namun harus kuat sbb khwin nanti pun mcmni..Encik tunang selalu berpesan “Kene Sabar”..Ya Sabar..
Hurm lagi ape yeh..oh ya.. DIY Pomander baru siap 6 bijik Pomander berbaki 2 bijik xsiap lg..Encik tunang belikan lagi 10 bijik Styrofoam ball..menjadikan total 18 bijik sumenye haiyo…<<Maaf gambar akan saya update bile smue dah siap>>

Sekian untk entry kali ni sbelum merepek yg bukan2
See u then!

2 comments:

Reen Tart Nenas said...

insyallah berkesan innershine tu :) teruskan amalan wpun dh kawen nanti :) harus sepanjang hayat kite look gorjes kan? :)

Putri Qaseh said...

Yes absolutely reen...