Click Click

Pages

Sunday, December 12, 2010

Update Weekend

Salam dan Hai..
Weekend 11 – 12 December 2010 berlalu dgn aktiviti yang Sungguh Padat.
Selain menyiapkan baki-baki tugasan DIY, untuk Entri ini saya ingin mengucapkan Tahniah buat BestFriend Tercenta Puan Siti Norliza atas Majlis Bertandang pada 12 Dec 2010. Tahniah Lilis..Maaf aku dtg belah ko nanti ok? (Ini antara photo yg digrab dari FB Puan Siti Norliza)..Hijau Sehijau Alam.. Oh ya Majlis Lilis agak istimewa kerana 2 pasangan duduk bersanding..Apepun Aku Bangga dgn ko yg Tabah hadapi dugaan.. Dugaan nk Kahwin bg setiap individu berbeza, nak tak nak have to face it yg penting tak Lupa PadaNYA..
tara~ Lilis n Saiful (Source : FB Lilis)

Pengantin Berarak (Source : FB Lilis)

2 pasangan di pelamin (Source : FB Lilis)

Oh ya tidak dilupakan juga Buat Pasangan Yuniza dan azwan (cupin) dalam Majlis “Raikan Cinta Yuniza dan Azwan”..Gilang Gemilang Majlis Yun.. Sempat Bertemu rakan sekolah Dila Pangkor (Noor),  Rakan Sekelas  Ain, Suami (Kadir) Ketua Pengawas Kami dan baby mereka sungguh gebu dan chomey mcm Uminya, Hanita (kedom) dan Suami serta si kecil. Ini antara photo yang sempat diambil dgn camera HP ku..Souvenir yg diterima juga jarang2 diterima dalam Majlis perkahwinan…Thanks to Becik n Suami (Zaki) kesudian menemani..Kami tidak sempat menyaksikan Yun bersanding kerana perlu bergegas ke Majlis lain..Deeply Sorry Yun..


GuestBook Corner Yuniza dan Azwan

Itu dia Azwita !

Souvenir Gift Majlis Raikan Cinta Yunizazwan

Ha ini dia SOuvenir yg Jarang2 kita dapat kan..?
 17-18 December pula bakal menyaksikan Termeterainya Percintaan achik dan apek..I’allah chik aku doakan semuanya selamat..AMin… Insyallah akan diupdate kemeriahan Majlis Ernie Haryana nanti..Moga Sukses!

Sekian dahulu Tinta Qasehku..