Click Click

Pages

Tuesday, January 11, 2011

Dekorasi Doily

Salam dan Hai semua,
*Sedang berkira2 untuk memanjakan diri ke Spa* Spa apa yg bagus ye?

Tiada apa-apa update tentang Majlis saya, kerana terlalu sibuk menghantar kad jemputan. Pada Teman2 rapat saya, kad akan di pass by hand during Lilis Wedding Hokey?  *Wedding of the year*

Korang tau tak saya ni suka gile dengan dekorasi dari Doily Paper..Hari tu masa wedding achik dia gunakan untuk Tulis “Meja VIP” *Maaf xde gambar

Saya terjumpa ini, namun masa saya sudah suntuk xmampu untuk mendeko2 lagi, tapi mungkin saya akan gunakan sebagai alas gelas makan beradab dan meja VIP *Suke2…Ain tolong akak hokey!
Antara Idea dekorasi Doily boleh guna mcm :
Dekorasi Gantungan
 
















Alas Gelas etc

Wrapper
 

Kad/Envelope

 

*Sumber Gambar : Google Images

B2B yang lain pun mesti jatuh cinta tgk Dekorasi Doily yang pelbagai guna ni..I Like too~

Sampai bertemu lagi =)

3 comments:

amElyn said...

i pun suka doily paper!! =)

A I E N S Y A H N A N said...

aish, bnyak keje kene buat nie.... hahaha.... i will kak.... anything for u soul sista... :)

Putri Qaseh said...

Amelyn : I Loikee tu
Ain : Ya lo u my A.J.K ma..