Click Click

Pages

Sunday, January 2, 2011

DIY Signage for Pre-Wedding

Salam semua,
Salam Tahun Baru 2011, Semoga tahun 2011 bakal menceriakan dan mewarnakan hari-hari anda dengan lebih warna warni lagi, turun naiknya kehidupan kita adalah asam garam kehidupan.Jangan bersedih kalau hari ini kedukaan melanda anda, ukirkan senyuman kerana esok lusa pasti ada kegembiraan untuk anda J Percaya pada qadar n qadar Allah ya kwn2…
Okaylah berbalik kepada topik di atas..DIY Signage yang saya lakukan untuk pre-wedding saya tempoh hari lihat post . *tengok saya post gak entri ni kan
Actually saya xde pasang niat pun untuk DIY Signage “Save the Date” saya ni, tapi pada hari kejadian 23rd December 2010 saya balik kerja saya tgk signage kayu ni ade kat luar rumah baik punye siap dah diwrap dgn silver paper xoxoxoxo *Suke!. Rupanya hak milik kakak saya (Seorang cikgu). Signage ni asalnya tertulis “RUMAH WIRA” ha, jadi korang dpt bayangkan kan Signage kayu ni rumah sukan sekolah punya.
Saya pun sms kakak saya untuk gunakan sebagai props pre-wedding saya. Persetujuan diterima, bermulalah DIY Signage “Save the Date” saya. Saya hanya print block letter “Save the Date” dan Tarikh “5 Februari 2011”, lepas tu guna colour paper tampal2, guna sikit rose pomander saya, Hasilnya, Jeng Jeng
……..
…….
…….
…….
Signage Asal
 
    


Proses Penampalan "Save The Date"
Inila Hasil yang tidak seberapa saya
            
Tara !