Click Click

Pages

Thursday, January 20, 2011

Kasut oh Kasut

Salam semua,

Lagi 14 Hari je u’olls…Apa ko rasa?oren?haha
Hokey la entry pasal kasut kahwin saya. Pada asalnya xde pun bercadang nak beli kasut kahwin ingat nak pakai je butik punya, alih2 masa fitting hari tu (9 Januari) rupenya kasut kat butik sume saiz 6 dan ke atas.
Untuk kaki cinonet (kaki kecil) size 5 mcm saya ni terpaksa la carik kasut haish~ Teaser kan..  *Tapi dalam hati mcm gumbira la sebab dpt kasut baru boley pilih yang cntik2 yeay!
Pencarian bermula (sebenarnya xmencarik pun) saya dah jatuh hati dengan kasut Purple Charles and Keith achik pakai masa wedding dia *Maaf Tiada Gambar
Saya pun sms achik tanye outlet Charles and Keith kt mane, oh yang Terdekat di Sunway Pyramid.
Pada asalnya nk pergi sendiri, tapi on Anis Wedding ( 15 January) after the wedding Bechik bawa saya ke Sunway Pyramid (Oh sayang ko bechik).. Mencari Butik Charles and Keith punya payah (Sebab dah lama gila xmenjejak kaki ke Sunway Pyramid)..website nya di sini ( korang nak shop online pun boleh no worries)
Pencarian kasut silver saya seperti ini
 

Akhirnya menemukan kasut ini (Dark Grey) saya suka! Kasut ini saya akan pakai masa nikah,sanding dan resepsi di Kuantan (3 in 1) pelbagai guna… Price was affordable, serious!


Okay kengkawan, semoga bertemu pada entri yang lain.

3 comments:

Reen Tart Nenas said...

ingat lagi saye stress pegi semua outlet, tak jumpa kasut yg berkenan di hati utk nikah dan sanding. tp alhamdulillah, seminggu b4 wedding, dpt la jumpa kasut nikah yg berkenan di hati dan yg penting, boleh pakai sampai skang :)

good luck to u on ur big day!

Putri Qaseh said...

Hye reen, iya saya seminggu jugakla google mane yang cntik..Masuk butik tu terus berkenan n jatuh cinta.. Thanks..doakan majlis saya lancar :)

yUmIe said...

putri,nt isi form kt blog yumie k..utk pos card.hihi..btw,kasut tu cntk sgt..theme color tuk nikah yumie..hr tue npe xjmpe ek??sudahnye beli kt vincci n kne DIY sndri tuk hias kasut tue..huhu