Click Click

Pages

Sunday, January 16, 2011

Pre-Wedding Part II

Salam dan Hai Semua,
Entry sambungan pre-wedding saya kesinambungan daripada Post ini , saya baru sahaja terima e-mail drp OP Pre-wedding saya Kemek Photography, tgah berkira-kira yang mana satu cantik untuk dijadikan Image pada bunting.
Korang tengok dan help me to decide ya?
















           

Okayla, manyak keja plak ri ni.. * (Lagi 19 hari dup dap dup dap)


Sekian dahulu!

7 comments:

amani.. said...

gmbr no 2 tu..nmpk sweet yg ada belon2 tu..

Putri Qaseh said...

Amani : xoxoxo..me too luv that picca..dah terima kad akak?

Aya said...

suke 2nd pix gak :)
nway, gmbr yg gune tuk STD tue pun cantik

Putri Qaseh said...

Hee Thanks Aya..Kamu pun gudlurk utk majlis kamu semua semuanya lancar..

Reen Tart Nenas said...

harap xterlambat. jgn pilih gambar yg pegang2 :p no 2 or 2nd last nampak ok :)

amani.. said...

dpt dh..comel ar kad tu..hehehe..

Putri Qaseh said...

Reen : Time kasih..hehehe memangg tak pilih pun, siap pesan kt OP jgn upload gmbar2 gitu..I've choose those photos u mentioned..
Amani : Hokey dear, do come if free ya'