Click Click

Pages

Tuesday, March 15, 2011

Majlis Bertandang Menandang

Salam semua,
Haish giler malas update blog kerana ralit mengikuti blog zack zukhairi..*sngat spontan kisah2 dalam blognye dan sgt jujur okey..
Okayla just nk review majlis bertandang kami pada 12 Februari 2011 di Kuantan Pahang.
Di Pahang majlis kami di Dewan LKPI Pahang, Jalan Teluk Sisek, kerana jemputan majlis bertandang tidak ramai (approxiametly 400 cmtuh) Dewan ni sgtla sesuai..xbesar, dan xterlalu kecil..oh ya LKPI stands for Lembaga Kemajuan Perempuan Islam..kedudukan dewan ni sgt startegik, betul2 tepi jalan..dan berhadapan dengan Hotel Seri Malaysia dan Vistana. (Okay terpromote dewan pulak )
Hurm sbb mase kwin ri tu cuti agak lame dari 1st Feb- 18st Feb..so lepas wedding di Klang, setlle segala apa patut (servis keta, angkt brg etc)… on the 10th Feb gerak ke Kuantan and family dari Klang gerak on the 11th Feb malam, 9 lebih (mlm)n gerak 3 pagi smpai 6 jam kowt (lambat gile bus ni), namun bila saya tanye pada driver bus:
“kenapa lmbt sgt smpainye bang?”  
jwpn yg agak klise diterima
“Abang bukan bawak nyawa abang sorg, abang bawak byk nyawa” *Erkk Gulp~
okay, berbalik cerita asal Majlis pada 12 Februari 2011 bersamaan 9 Rabiulawal 1423 Hijrah selepas zohor..semuanya alhamdulilah okay, namun kami (saya dan suami) tidak berpuas hati dgn PA System Dewan yang agak berkecamuk (mcm fikiran yg kusut) bunyi yang mmg failed di telinga kami. Tapi semua pun dah berakhir syukur ke hadrat ilahi.
Terima Kasih pada semua yang memeriahkan majlis di Kuantan Pahang, terutama kepada Budget Bridal Boutique (Make up & Pelamin + free photographer) yang telah menyiapkan pelamin kami hingga ke 4 pagi dan semua memuji pelamin sungguh cantik. Terima kasih kepada Keluarga Mertua,Adik beradik dari Klang, Adik Beradik Ipar, Saudara Mara sahabat handai yang datang dari jauh dan dekat..
Sekian dulu...see you guys in my next post insyallah and oh few photos for sharing.. =)
p/s : Badan letih baru pulang dari Kuantan melawat anak buah sulung keluarga suami..Welcome Dania Amani Bt Amir Azwan to the Zainudin’s Family.

Giler kentang leh lompat cmni?