Click Click

Pages

Monday, March 28, 2011

Review Majlis Sanding : Innershine Vs Bunga Rampai

Salam semua..
Okeh mood berblog kembali datang..tgk ade update sikit kan ?huhu
Kali ni nk review pasal bottle2 innershine saya dalam <post ini>
Botol innershine ini dijadikan gift selepas tetamu sign in Guest Book (Tapi ramai yang segan nak amik sbb saya terlupa letak sign “Please Take One”  sobs sobs tapi takpe saya sempat pesan dekat ain dan lilis suruh kawan2 amik)
Innershine yang saya kumpul xbanyak sbb sempat teguk beberapa bulan sahaja sebelum kahwin (dah kahwin bertukar kepada satu produk lain nanti saya buat post tentang produk yang saya minum skrg huhu)
Botol innershine ini saya saya isikan dengan bunga rampai yang dihiris oleh makcik dan anak2 buah (Gila diktator masa ni mengarah itu ini hehehe)..Tiada resepi istimewa, cuma saya ada terbaca tips daun pandan harus diasingkan terlebih dahulu sebelum dicampur dengan bunga-bunga segar kerana bunga cepat layu berbanding daun pandan..apabila nak digunakan baru campurkan dan sembur sedikit wangi-wangian mcm saya pakai perfume cologne tu.
Kemudian untuk tambahkan seri saya tutup botol itu dengan kain lace silver (ntah ye ke lace) n ribbon besar pink… barulah mengikut tema kan…
So hasilnya …..
Itu Tangan Ain tgah menyusun..many many thanks ain!!

Bekas Hantaran Tunang Dijadikan Pelapik Botol

Hadiah Ikhlas saya buat teman2..

Okaylah kan, walau budget xseberapa namun menjadi kenang-kenangan buat teman2..

P/s – Saya lupa rembat satu untuk diabadikan kenangan buat diri sendiri (asyik lupa je kan?)

Sekian dulu semoga berjumpa lagi..Oh terima kasih buat Adik amani qistina yang sudi buat post wedding saya..Luv u too Qis..

3 comments:

A I E N S Y A H N A N said...

owh, tu jari saya!!! hehehe...

Putri Qaseh said...

iye yang "Gebu" itu jari anda hehehe

A I E N S Y A H N A N said...

gebu?? hahaha... i loooiikkeee... hahaha...