Click Click

Pages

Monday, April 25, 2011

Moga-moga Rezeki Saya Murah…Korang Tolong Doakan ye..?

Salam semua,
Ingat tak pasal Biasiswa Skim Fellowship UMP dalam post ni..
So after long decision, and confirmation from the Dean, I decided to further my post-graduate study at one of oldest University at Malaysia, UM…
Application open on 28th March 2011, and will be closed on 30th April 2011.

My Application status..Still in process by Faculty...sgt berharap dpt yg pertama itu

Alhamdullilah saya dah selamat apply, application for post-graduate studies kat UM ni agak mudah sbb just online and upload certs, documents etc...and for those yang ada working experiences mcm ai, kena upload offer letter kerja sekali…but no worries will be kept as P&C by the Uni..
Boleh apply 3 choices of mode..But I apply 2 only; 1 by research and 1 by coursework..actually I have to apply for by research only, but I do an option, manala tau my research proposal tu direject mentah-mentah, bulat2 by panel kan..Dah lama xbuat proposal kan..my English pun tunggang langgang huhu..apepun redha n tawakal moga2 ada rezeki buat ai..
Many2 thanks for my ex mmc-gamudian bosses yang sudi isi referee’s form for me …(walau sy dah resign sekalipun, sy tetap have a good relationship with my bosses yang sgt baik)
Harap Allah permudahkan segala urusan saya and insyallah by September 2011 will started my kuliah…
Dannn yang paling penting…
Moga2 rezeki saya dan suami murah untuk tinggal bersama… He will scheduled to demock to next Gamuda Project MRT KL this year, harap2 cepat la amin2…korang smua pembaca di luar sana tolong doakan untuk saya dan suami ya..

Salam penuh kasih sayang,
Putri Qaseh =)

2 comments:

amani.. said...

akak..qis doakn smga apa yg akak hjatkn akn tcapai..amin...

Putri Qaseh said...

Qis..Thank you dik..amin insyallah