Click Click

Pages

Wednesday, June 15, 2011

Bantal Hantaran Untuk Disewa

Salam dan Hai,

Maaf sejak dua menjak ni agak jarang update blog, kekangan masa plus agak sibuk dengan Tugasan di Office, Audit, attending forum, settle my Master Proposal etc.

Setelah mendapat permintaan daripada rakan-rakan dan silent readers tentang Bantal Hantaran, so saya dengan rendah diri ingin menyewakan bantal hantaran saya ni.

Actually, since my Wedding on February, memang terperuk je Bantal Hantaran tu.


Bantal Hantaran (Package 1 - Black & Silver) :


Specification:

9 pcs of Bantal Hantaran with silver edge deco
Fabrik Baldu
Size 14 "x 14"
Isi Bantal Kekabu dan Span
Lapik Bawah Kukuh (Kadbod Dijahit di dasar Bantal)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bantal Hantaran (Package 2 - Grey & Pink) :




Specification:


11 pcs of Bantal Hantaran with pink lace deco
Size 14 "x 14"
Isi Bantal Kekabu
Lapik Bawah Kukuh (Kadbod Dijahit di dasar Bantal)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Price :
RM 10 / pcs

Deposit:
RM50 (Jika Bantal Tiada Kerosakan Dipulangkan dan sebagainya)

Promotion:
Penyewaan full set bantal hantaran akan disertakan dengan Lapik dulang hantaran secara percuma.
Available Theme Colour: Pink, Green and Gold.

Pick-Up Point:
Area Klang Bukit Raja-Sek. 7, Shah Alam
Kuantan (Depends on my availibity)
Maaf saya tidak menggunakan khidmat courier risau bantal akan rosak.

Sebarang Pertanyaan boleh E-mail kepada: putri_z246@yahoo.com  
(* Sila Nyatakan package yang anda berminat 1 /2 )

Terima Kasih.


Tarikh Sewaan:

1 Oct 2011 : Munira Ghafar, Kelana Jaya (C)

Pick Up Point : Sek. 7, Shah Alam 



20 Nov 2011: Nurizzah bt Daud, Kuantan Pahang (C)

Pick Up Point: Taman Kasturi, Jalan Gambang



2 Dec 2011: Iez Izzat, Bukit Tinggi, Klang Selangor (C)

Pick Up Point: Nearby Jusco Bukit Tinggi



3 March 2012 : Leeya, Petaling Jaya (C)

Pick Up Point : Klang



14 April 2012 : Shaz, Kajang (Cancelled)

Pick Up Point : Sek 7, Shah Alam



26 May 2012 : Ealyana Zainal, KL (C)

Pick Up Point : Sek 7, Shah Alam


2 June 2012 : Juriana Masnan, Kuala Selangor (C)

Pick Up Point : Sek 7, Shah Alam



23 Aug 2012 : Zahidah Zul (C)

Pick Up Point : Universiti Malaya


4 Nov 2012 : Liza Melati, Putrajaya (C)

Pick Up Point : Sek 7, Shah Alam


1 March 2013 : Norhidayah Binti Mohd Kosari, Shah Alam - 7 pcs bantal (C)

Pick Up Point : Sek 7, Shah Alam.


26th May 2013 : Aida Nor, Shah Alam - 7 pcs bantal (C)

Pick Up Point : Sek. 7, Shah Alam




*(C) date Confirmed
(TBC) - Date To Be Confirmed
Cancelled


P/S - Veil Nikah Juga Turut Disewakan...
Original
Pick Up Point : Nearby Jusco Bukit Tinggi

15 comments:

iez izatt story telling said...

ehh my name ade disitu..;)

Putri Qaseh said...

Iez : eh..ye la..hehe

Anonymous said...

slm, sy nk sewa...how to contact u?already email..

Putri Qaseh said...

Anony : Okay got your e-mail dear..already booked for u

ina said...

cantiknye..i nk sewa tp jauh.majlis kt johor..tempoh brp lame utk sewa?

Putri Qaseh said...

Ina : U Boleh e-mail me your date, I tengok macamane..

Anonymous said...

nak sewa, tp mcmn nak cntct???

Putri Qaseh said...

Anony #2 : Kindly e-mail me putri_z246@yahoo.com

Azura said...

salam. saya nak sewa juga, tapi di Johor. Boleh email saya siti.norbaidurah@gmail.com

Putri Qaseh said...

Azura : Okay, saya dah send E-mail.TQ

Roslin Ain said...

hi, saya minat nak sewa utk guna 22april bulan ni.
macam mana nak contact? email saya mim.lin@hotmail.com

Putri Qaseh said...

Hi roslin, I replied to your e-mail already.

Anonymous said...

Saya Nurul , sy ada email awk. boleh x sy nak tempah bantal hitam ni ?? Majlis sy 1st march 2013 ni.

Putri Qaseh said...

Nurul, boleh send e-mail semula?mungkin termasuk dalam spam sebab saya tak terima e-mail Nurul. setakat ni 1st March free lagi..

Nurul Hidayah said...

Cik putri, boleh x hubungi sy 0136390063 . sy perlu bantal ini urgent. sy stay sek 7 shah alam. sy perlu bantal wrna hitam 7. sy email masih tiada balasan