Click Click

Pages

Tuesday, June 28, 2011

Maternity Photoshoot yang Menyentuh Kalbu

Salam dan Hai Semua,

Nak share photo yang menarik daripada Adinang Photography untuk maternity photoshoot Aida Gadis Melayu and her Husband Saiful Nizam (Pembaca Berita TV 3), dan aida kini telah selamat melahirkan puteri sulungnya, alhamdulilah :)

Buat bloggers yang akan bakal bergelar mommy to be, semestinya teruja dengan kelahiran si kecil nanti, so boleh diabadikan dengan maternity photoshoot mcm ni

....Speechless, sangat cantik

Terharu dengan pics ni

Speed Limit, well this photo has its own meaning
                                   (Photo Source : Adinang Photography FB)
Shoot daripada adinang ni rasa boleh buat Bakal-bakal ibu menangis kan..

Okay enjoy photos, moga ada rezeki berjumpa pada next entri :)


Nota Kaki : Rezeki saya dan suami akan tiba jua nanti, amin insyallah

2 comments:

Reen Tart Nenas said...

suka2. nanti kena spare duit utk photoshoot baby. tp make sure seme anak kena buat, kang ada yg jeles.

Putri Qaseh said...

Reen : Suka jugak :)Hahaha tulah kalau dah sorg buat sume anak pun kene buat, ade jugak karang yang mengungkit sampai dah besa nnti...