Click Click

Pages

Friday, July 15, 2011

Berbantal-Bantal

Salam dan Hye,

Saya suka trend pelamin sekarang, unik and sangat cantik!

Konsep : Bantal (Kalau banyak berbantal-bantal, eh ye ke?)

Latest Farah AF which nikah hari ini 15 Julai 2011, pelamin dia pun berbantal-bantal (syok!)


Sumber : Oh Bulan

Dan saya sempat men-googling rupanya banyak jugak pelamin konsep bantal ni tak kisah la pelamin nikah atau sanding kan..sangat cantik, gubahan yang mudah hanya perlu diletak tanpa perlu risaukan kedudukannya, even bercampur aduk pun cantik macam gambar di bawah ni


Best !



All Photos Kredit to : google.com


B2B mungkin boleh cuba konsep berbantal-bantal ni.

Nota : Mengantuk terus tengok bantal weee ;p

No comments: