Click Click

Pages

Tuesday, July 26, 2011

Ice-Cream Stick as Wedding Props

Salam dan Hye gojes-gojes semua,

Ingin berkongsi idea menarik buat bride to be sekalian (Rasa nak mendeko-deko lagi, tapi semua kenalan rapat dah kawin aisey )

Selalu lepas upacara sanding mesti most of the brides and grooms zaman sekarang ada outdoor photoshoot kan?tak lengkap outdoor tanpa sebarang props, kebiasaannya hanya hand flower, lace umbrella menjadi props bukan?
Kenapa tidak cuba idea ini, sangat mudah hanya perlukan batang ice-cream dan printed kadbod (manila kad pun boleh) dan print title block "I'm his Mrs" dan "I'm her Mr" ataupun "He's Mine" dan "She's Mine" cara jugak kan?

Sumber : Etsy
Bride to be yang berminat boleh carik ilham macam-macam sekarang, yang penting kos tidak semahal mana hasil terpahat selalu :)

Sekian dahulu.

No comments: