Click Click

Pages

Monday, December 5, 2011

Kota Kinabalu Second Visit : Dgku Suzey Reception

Salam dan Hai semua,

Sebulan tak bersiaran, seperti biasa status pelajar berbanding kerja dulu agak terhad, masa memang banyak terluang dengan mencari material untuk research, ini baru boleh bernafas sedikit.
Dah lama tak jenguk blog ini, baru teringat untuk update tentang short visit saya dan suami ke Bandar KK, last visit in February (Honeymoon) dalam post ini..

On the 11 Nov 2011 (11.11.11) my good friend di MMC-Gamuda dulu Dg Ku Suzeyaziante telah selamat diijabkabulkan dengan her fiance Wan .. Ingat lagi saya pernah post tentang engagement suzey yg peachy-pink tu dalam post ini?

Saya tidak sempat menghadiri majlis pernikahan suzey, however managed to come during her reception which was on 12.11.11 (The Next Day) at Hyatt Regency Saujana Hotel Kota Kinabalu..

Hubby saya ni kerja dengan company komunis (hihihi) so that tak boleh cuti lame2, so we all fly pagi sabtu tu 06.50 a.m, reach KK 09.00 a,m cmtu..Terus check in at Best Western KK, belakang Hyatt Saujana KK, memang saja book dekat2, sbb taxi KK ni mahal huhu.. (pengalaman 1st time pergi dulu mengajar kami). Dan yang paling best nak pergi town KK mmg in walking distance je..

These are few photos during suzey reception that night..Wedding dress by arma couture (Abang kepada suami suzey, means abg ipar dia la ni) and make up by Zulfadzli (Sepupu arma). Suzey mmg cantik dan gorgeous hasil garapan pereka baju terkenal dan make up artist terkenal ni.

Nikah - Hijau Lumut (source : arvish studio)
Majlis Berinai (Source : arvish studio)
We

With Faiz, adorable preggy mummy to be, pregnant in 5 months i guess..
Me & Luvly Hubby

Lovely Couple..Apai & Faiz
Old UTM Mate..Jaja & Partner

Makan Beradab



After all, I really enjoy the moment spent at Suzey's wedding reception at KK..Special For Suzey & wan..Selamat Pengantin Baru, Selamat Mengecapi Alam berumahtangga,semoga kekal ke akhir usia kalian dan dikurniakan next generation yg comel2 dan pintar just like you guys..Really a lovely wedding..
Even kejap je spent time at KK..Insyallah we will always come again to KK..our 1st honeymoon vacation..banyak sangat kenangan indah kat KK town..
Till then..Sampai jumpa lagi insyallah ;)