Click Click

Pages

Wednesday, May 23, 2012

Wedding Attended : K.Masz & Abg Fauzi

Salam dan Hai,


Ingin berkongsi, saya menghabiskan weekend saya yang lepas di negeri tempat pertemuan saya dan suami, Perak. Bandar Ipoh menjadi saksi cinta kami (hihi agak poyo statement).


19th May yang lepas saya sempat menghadiri majlis perkahwinan kakak serumah masa bekerja di Perak dulu. Kak Masz n her husband Abg. Fauzi majlis di Kuala Kangsar Perak. Memang sangat best bila dapat reunion kembali dengan kakak dan adik2 serumah dulu, rasa macam memori tu datang balik.


Sekarang masing-masing dengan life sendiri; Kak Na & Husband bahagia dengan kehadiran Hadif Haiqal , Dayah & Suhardi bahagia meniti kehidupan as husband & wife, sue & fie dengan keletah Suffi Rayyan yang makin nakalnye (baru 2 tahun dah pandai cakap "Serabuttlah" hehehe), Yani yang baru kahwin bulan January tengah pregnant 5 bulan ++ (bunting pelamin adik akak ni kan), tiga lagi adik beradik kami tak dapat hadirkan diri Ain, Kema & K.Asz.


Oh memang sangat indah kenangan bekerja di Perak dengan kehadiran teman-teman suka dan duka. 


Kepada K.Mas tersayang, put doakan ikatan perkahwinan k.mas akan kekal hingga ke syugra ilahi dan diserikan dengan kehadiran zuriat-zuriat yang soleh dan solehah..Aminn























Till Then.


1 comment:

Putri Qaseh said...
This comment has been removed by the author.