Click Click

Pages

Monday, June 4, 2012

Yellow Mustard Kecintaanku

Salam dan Hai,


Bersua kita di edisi June..fuhhh actually saya tengah carik mood siapkan report untuk candidature defence by 15th June kena submit..overall progress in the report I can say 50 ~ 60 %..put aside laboratory works, dan paper publication just focus until to-date punya progress sahaja..saya kalau stress akan rasa nak window shopping, online shopping..baru mood tu boleh kembali ;p


Lately ni sangat-sangat teruja dengan colour yellow mustard kalau dibm kan kuning sawi..?agak weird so lagi senang faham "yellow mustard'.


Saya telah terrr-beli from poplook kaftan dress untuk raya..suddenly bosan-bosan terr-tarikk pulak dengan piping kaftan top-mustard poppy ni..so terr-paksa la tema raya tahun ni yellow mustard kan?Kalau hubby tak mau baju melayu baru leh pakai baju melayu nikah je, tapi in cream colour la..boleh la tu masuk dengan yellow mustard ye dak?


courtesy from here : poplook
So lepas ni kena buat pencarian kain pulak dekat jakel , saya prefer plain mustard with polkadot in grey / light brown.


Dan saya terajin buat pencarian tema perkahwinan in yellow mustard, ohh sangat teruja, sangat ekslusif rupanya kaler ini kalau dibuat warna tema perkahwinan..so pada B2B kat luar tu semua pleasee try this colour, memang cantik dan menarik, its more to brown -- yellow -- gold colour...












Till then !







No comments: