Click Click

Pages

Wednesday, July 25, 2012

Handbags Storage

Salam dan Hai,

Hari ini saya nak buat perkongsian sedikit tentang penyimpanan handbags.

Handbags saya tak la banyak, tapi cara penyimpanan tu harus sistematik jugak kan.Sejak dari awal lagi saya dah pening mana nak simpan handbags, macam rimas sebab saya biasa gantung dekat tombol pintu atau belakang pintu..Serius serabut mata memandang.

Jadi solusinya, saya beli Multipurpose handbag storage dari Milkadeal Voucher.So far, masalah penyimpanan handbags dah settle, bagi yang koleksi handbags lebih banyak boleh la beli 2,3 multipurpose handbags storage ni.




Before : Sangat Rimas kan, gantung sana-sini-sinun

After : Looks Better

More Closer


Maaf ya, kualiti gambar yang tak seberapa, camera handphone je :)

Sampai jumpa lagi!