Click Click

Pages

Monday, July 16, 2012

Reason of Hiatus

Salam dan Hai,


Sejak kebelakangan ni kurang berblog,(blogwalking pun dah jarang T_T), FB pun temporary shut down, Twitter pun kadang-kadang.


My Best friend sekarang ni hanyalah ini :







Results + Analisis = DropBox




Thanks to the technologies sekarang, duduk dalam kereta pun boleh membace + citing journal. (My special thanks to dropbox & Mendeley)


Just Likee Me ...


Memang ada orang masih boleh maintain social life as usual, tapi saya berbeza sikit, bukan bermaksud terus shut-down semuanya, tapi saya terpaksa kurangkan, ye kurangkan ber-blog, -FB, -twitter.


 To all my friends out there, deeply sorry,  especially my BFF (geng2 yakuza sekalian, sampai waktu aku akan jadi kepochi balik, tunggu  X_X)


Anyhow, pray for my success to complete my study and research ye. Aminn

4 comments:

Hati bahgia said...

kate handphone biase.... emmmmmm

Putri Qaseh said...

Biase le tu bukan Ipongg atau Nota Galaxy ponn..

Hati bahgia said...

mcm iphone je.. yai windu ko

Putri Qaseh said...

Seriously bukann..Rindu ko jugak huhu