Click Click

Pages

Monday, April 15, 2013

30 weeks update

Salam dan hai,

Alhamdulilah syukur kepadaNYA usia kandungan kini 30weeks, dah third trimester..rasa cepat sangat masa berlalu. Aktiviti kini lebih kepada mendekatkan diri padaNYA( huhu nervous fikir bersalin), settle thesis untuk send kepada editor, journal paper done, harap semuanya smooth. amin

Oh ya, barang baby boleh dikatakan almost complete ada lagi sikit mungkin tugas husband settlekan semua, sebab saya dan suami dah beli barang sikit2 bila kandungan masuk 5 bulan lagi, khuatir juga kalau-kalau dah sarat nanti xlarat nak shopping.

So far bag hospital baby dah packing, bag mama belum lagi, sebab barang mama tak sempat beli lagi. Tapi belum boleh kata fully complete sebab baju baby belum basuh pun, buat syarat packing sebab kakak saya dah bising 7 bulan tak packing lagi huhu.

Weekend baru ni balik Kuantan, En. suami ada test PTD, lepas bincang2 kemungkinan besar saya akan berpantang bersama mak mertua di Kuantan. Memandangkan saya dah takde mak ayah, mak mertua juga macam mak sendiri jugak :) 

Latest me..masa pegi baby fair at Midvalley 6 Apr

Bag Hospital for baby

Till then, insyallah ada kesempatan saya menulis lagi.

Doakan saya dan kandungan saya sihat dan baik-baik.amin

2 comments:

CikPuan Fara said...

salam. fara guna mnyak kelapa dara start 36w. guna brand padara. ada jual kt mydin. ada mcm2 sis mnyak klpa dara.nih cth vco pn ok.

sorry xperasan komen sis. jrng blogging skng. mg semua selamat n dipermudahkn.

Putri Qaseh said...

Wsalam Oh thanks fara...