Click Click

Pages

Sunday, April 21, 2013

Kelas Antenatal & Produk Berpantang

Salam dan Hai,

Just nak update last week on 19 April 2013, saya menghadiri kelas antenatal dekat KK Bukit Kuda Klang (organise by KK) tarikh saya pilih memang cun sebab 19/4 Birthday of Sultan Perak, so encik suami pun ada untuk temankan, actually kehadiran para suami memang sangat digalakkan sebab sometimes para suami tak berapa aware tentang kepentingan penyusuan bayi dan cara dukung baby yang betul etc. Part paling best amali, suami di ajar urut belakang isteri untuk lancarkan darah dan tambahkan susu ibu.

Kelas Antenatal


Saya pun dah beli produk berpantang, saya just beli set Nona Roguy beli from this website <Link> dapat harga ahli, even bukan ahli dan free bengkung kain belacu. Pada awalnya saya tersangat2 la yakin nak beli set berpantang tanamera, tapi after baca review dan mintak pendapat rakan2, kebanyakannya recommend produk NR sebab antara yang diorang rasa luka cepat sembuh dan tak sembelit masa pantang, dan yang paling penting bersalin normal or caesar pun elok ambik produk ni, apapun terpulang pada pilihan masing2, banyak choice di pasaran sekarang kan.

set berpantang NR (Hope bermanfaat untuk saya)
 Sekian dulu.


1 comment:

Vitamom Liana said...

Tq kongsi info :)

Tumpang lalu ye tuan tanah..
Saya ada menjual set ingin hamil, menyusu, berpantang & set kecantikan :)
http://thevitamom.blogspot.com
http://facebook.com/vitamom