Click Click

Pages

Wednesday, June 12, 2013

38w 4d : It's a Waiting Game

Salam dan Hai,

Hari ini usia kandungan sudah 38w 4d, masih menunggu, menunggu dan menunggu, mungkinkah baby nak keluar awal sebelum tarikhnya atau tepat pada tarikhnya 23/6/2013..Wallahualam, hanya Allah maha mengetahui.

Oh ya, kelmarin saya ada post status di FB tentang berakhirnya tugas suami di Project Double track Ipoh-Padang Besar, Alhamdullilah suami dapat jawatan tetap sebagai Jurutera awam di JKR, cuma 17/6 ni report duty baru tau dapat mana, harap-harap jangan lah dihantar jauh-jauh amin. Kalau dapat JKR Pahang lagi bagus, sebab saya bakal berkhidmat sebagai tenaga pengajar UMP, insyallah awal tahun depan. Tolong doakan rezeki kami murah untuk tinggal bersama. Tapi yang paling gembira Encik suami tak perlu kerja 6 hari seminggu lagi, dan cuti gov. ni faham-fahamla banyak, insyallah boleh merancang cuti bersama bakal anak kami nanti, insyallah.



Baby pun faham tak mau jauh-jauh dengan papa dia, kerap mengeras sekarang ni kadang-kadang samapi tertunduk-tunduk saya berjalan menahan baby mengeras tu :)

Itu saja perkongsian kali ni, insyallah panjang umur jumpa next post, doakan saya dan baby dipermudahkan saat kelahirannya nanti, amin :)






2 comments:

yUmiE AzuRa said...

good luck dear.semoga dipermudahkn segalanya.insyaallah:)

Putri Qaseh said...

Yumie : Thanks dear..aminnn insyallah moga dipermudahkanNYA